Atvscorpio.nl: VSP voor school

Voor school moet ik een Vrij Studie Punt afgekort (VSP) besteden buiten school om die te maken heeft met mijn opleiding. Ik heb gekozen voor A.T.V. Scorpio, de Oosterhoutse atletiekvereniging waar ik zelf ook train. De webmasters zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Voor hen zal ik de onderstaande opdrachten maken.

  • Documentatie maken met de navigatie van de oude website
  • Documentatie maken met de navigatie van de nieuwe website
  • Oude pagina’s van de website omzetten naar de nieuwe website
  • Ontwikkelen website op het gebied van PHP/MySQL
  • Ontwikkelen beheersysteem op het gebied van PHP/MySQL

Dit alles zal een aantal weken in beslag nemen. Kijk dus regelmatig op Atvscorpio.nl om te zien wanneer de nieuwe website klaar is. Als de opdrachten voltooid zijn en de website op internet staat zal hij ook toegevoegd worden aan mijn portfolio.

Reacties zijn gesloten.