Portfolio www.irodion.nl

Op 20 oktober 2007 heb ik het beheer van de website www.irodion.nl overgenomen van de huidige webmaster: Pascal Marcelis. Hij heeft in 2001 de website voor dit Griekse Mediterrane restaurant en Party adres ontwikkeld in HTML, CSS en Javascript en sindsdien voorzien van nieuwe content. Door de jaren heen is de website uitgebreid met informatie over het restaurant, de menukaart een speciaal gedeelte voor kinderen, de artiesten die optreden enz. Voortaan zal ik de wijzigingen doorvoeren in de website en de website verder uitbreiden.

Over Irodion:
Irodion is een Grieks Tuinrestaurant gevestigd aan de Leijsenhoek 6a te Oosterhout bij Breda . Door de uitgebreide menu kaart kan iedereen iets kiezen wat hij lekker vindt of wil proeven. Naast de mogelijkheid om gewoon te eten worden er in het weekend vaak feestavonden gehouden die bij Irodion “The Incredible Irodion Dinnershow” worden genoemd, er treden dan verschillende artiesten op.

Deze website is ook toegevoegd aan het portfolio.

Screenshots:

Screenshot voorpagina website www.irodion.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Screenshot fotopagina website www.irodion.nl.

Reacties zijn gesloten.