Portfolio www.atvscorpio.nl

Op 1 december 2007 20:00 uur is de nieuwe website Atvscorpio.nl officieel online gegaan. Na maanden lang ontwikkelen en testen is de oude website vervangen door een nieuwe lay-out met een volledig CMS erachter. Hierdoor kunnen voortaan alle items zoals nieuws en uitslagen dynamisch worden toegevoegd, gewijzigd en/of verwijderd.

Deze website heb ik samen ontwikkeld met Pascal Marcelis (projectleider & Javascript) en Matthijs van de Made (grafisch gedeelte). Deze twee heren hebben de basis gelegd voor de nieuwe Atvscorpio.nl website en ik heb dit team later verder aangevuld met mijn technische kennis.

Gebruikte technieken:
– HTML
– CSS
– Javascript
– PHP
– MySQL
– .htaccess

Deze website is ook toegevoegd aan het portfolio.
Bezoek de nieuwe website door hier te klikken.

Reacties zijn gesloten.