Ontwikkeling Oracle supermarkt bestelsysteem

Afgelopen 10 weken heb ik mij verdiept voor mijn studie in Oracle database, PL/SQL en formulieren. Op 30 mei heb ik daar een assessment over afgelegd en deze succesvol afgerond met een 8,5. Tijdens het assessment werd de werking van het programma en mijn aanwezige kennis over Oracle getest. Van te voren moest er aan de hand van een casus een bestelsysteem voor een supermarkt ontwikkeld worden. Er werd een voorbeeld aangeleverd en een overzicht van eisen.

Mijn applicatie had de onderstaande functies ontwikkeld in Oracle Forms:
– Bestellingen met diverse artikels toevoegen, inzien en aanpassen
– Medewerkers in een lijst toevoegen, inzien en aanpassen
– Leveranciers in een lijst toevoegen, inzien en aanpassen
– Bestellingen van medewerkers inzien
– Leveranciers van medewerkers inzien
– Bestellingen van leveranciers inzien
– Prijsgeschiedenis van alle of een producten inzien.

Bijzondere functies:
– Gebruik van tabbladen, listboxes, bij opstart alle gegevens inladen, bij medewerkers sorteren op alle tabelvelden.

De docent heeft ook gevraagd of ik de uitwerkingen wilde opsturen omdat het unieke onderdelen bevatte zoals tabbladen.

Screenshot Oracle supermarkt bestelsysteem.

Reacties zijn gesloten.