Atvscorpio.nl 100.000 pagina’s opgevraagd in 7 maanden

Op 20 juni 2008 heeft de website www.atvscorpio.nl ruim 100.000 pagina’s getoond aan bezoekers uit de hele wereld. Dit alles in nog geen 7 maanden tijd. Per maand worden er gemiddeld 10.000 pagina’s bezocht. Hier zijn de ontwikkelaars van de website natuurlijk heel erg trots op. We verwachten daarom ook dat op 1 december 2008, de eerste dag dat er geteld werd met de nieuwe website, de teller de 200.000 pagina’s gepasseerd is.

Over www.atvscorpio.nl:
Dit is de website van Atletiek en Trimvereniging Scorpio uit Oosterhout N.B. Met ongeveer 700 leden is dit geen kleine vereniging waar verschillende takken van de sport beoefend worden door kleine kinderen maar ook door oudere mensen. Voorzien van een mooie baan en kantine komen hier wekelijks velen atleten trainen op technische- en/of looponderdelen. Op 1 december 2007 is na lang ontwikkelen de nieuwe website on-line gegaan. Het doel van deze website is om zo actueel mogelijk te zijn. De website moet tonen waar Scorpio voor staat, wat er gebeurd op de baan of bij wedstrijden bij andere verenigingen.

Bezoek www.atvscorpio.nl

Reacties zijn gesloten.