Portfolio www.tascorpio.nl

Deze website is in opdracht van Hans van Straten gemaakt die technisch trainer van A.T.V. Scorpio is. Hij wilde graag een website hebben waarop hij o.a. nieuws, wedstrijden, foto’s en analyses kan plaatsen. Vooral dat laatste had een hoge prioriteit. Met een analyse systeem wil hij namelijk atleten laten zien hoe zij een bepaalde techniek uitvoeren zoals hardlopen of kogelstoten. Door stap voor stap de beelden te kunnen bekijken kunnen atleten hun techniek verbeteren. Het analyse gedeelte is te vinden in het Multimedia gedeelte van de website.

Naast de bezoekers website wilde Hans de website zelf kunnen beheren. Hij wil zelf informatie zoals films en foto’s toe kunnen voegen, wijzigen en verwijderen. Daarom is er besloten een beheersysteem te ontwikkelen zodat hij via een web gebaseerd systeem alles zelf kan doen. Zo kan hij zelf weer gebruikers toevoegen die foto’s, nieuws of andere items op de website kunnen beheren.

Update 30-01-2012:
De eigenaar van deze website is inmiddels gestopt als trainer bij A.T.V. Scorpio en heeft besloten om begin 2012 de website offline te halen.

Kenmerken van de website:
– Snel geladen, 1 sec
– Simpele maar strakke lay-out
– Nieuws overzicht
– Wedstrijd overzicht
– Foto albums
– Film albums
– Analyse systeem voor atleten
– Gastenboek
– Contactformulier
– Voorzien van beheersysteem

Gebruikte programmeertalen:
– HTML
– CSS
– PHP
– Javascript
– MySQL (database)

Screenshots:
Screenshot voorpagina www.tascorpio.nl

Screenshot contactpagina www.tascorpio.nl. 

Reacties zijn gesloten.