Portfolio www.sportiefwerken.nl

Deze website is in opdracht van Ronnie Vermonden van het nieuwe bedrijf sportiefwerken.nl ontwikkeld. Hij is in 2009 begonnen met een bedrijf dat zich richt op het tonen van vacatures, cv’s, advertenties en prikborditems. Het belangrijkste is het vacature gedeelte, hij wilt mensen helpen met het vinden van een nieuwe baan in de sportwereld, daarom is er ook ruimte voor het tonen van cv’s van bezoekers.

Met deze website die opgedeeld is in een bezoekers- en beheerderswebsite kan hij bezoekers die mogelijkheid geven. Vanuit het uitgebreide cms systeem kan hij alles in de gaten houden en bepalen wat wel en wat niet getoond wordt op zijn website. De website is pas een week online en er werden toen al gemiddeld 2000 pagina’s per dag opgevraagd. Alle gegevens zijn ten alle tijden op te vragen en aan te passen wanneer bezoekers zich geregistreerd hebben. Door in te loggen komen bezoekers op een persoonlijk menu dat aangepast is op hun eigen situatie.

Kenmerken van de website:
– Registratie van accounts (werkgevers/werknemers)
– Beheren van advertetenties
– Beheren van vacatures
– Beheren van prikborditems
– Beheren van cv’s
– Genereren van facturen voor de klanten in .pdf formaat
– Persoonlijk menu aangepast op de situatie
– Volledig cms waar de hele website mee beheerd kan worden
– Statistieken
– Contactformulier
– Voorzien van beheersysteem

Gebruikte programmeertalen:
– HTML
– CSS
– PHP
– Javascript
– MySQL (database)

Screenshots:
Screenshot www.sportiefwerken.nl.

Screenshot www.sportiefwerken.nl.

Reacties zijn gesloten.