Boek Internet de voor en nadelen

Op dit moment heb ik al meer dan 25 exemplaren verkocht en ben vandaag begonnen met de marketing van het boek. Ik wil namelijk het boek aan nog meer mensen verkopen zodat ook die op een veilige en verantwoorde manier gebruik kunnen maken van het internet.

Naar de onderstaande kranten heb ik een artikel gestuurd, of het wordt geplaatst is op dit moment nog niet zeker. Houd de media dus in de gaten, want er volgen nog meer kranten waarin ik het artikel wil plaatsen.

– Langstraat
– BN/DeStem
– Oosterhout
– Ons Weekblad

16-01-2009

Eindelijk is het zover vanaf 16 januari 2009 16:00 uur ligt mijn eerste boek in de webwinkel van Boekscout. Later deze maand wordt hij, als het goed is, ook verspreid bij boekwinkels en bibliotheken. 2 Januari heb ik de eerste druk ontvangen en het resultaat is prachtig!

Het boek kost: € 13,95 en is vanaf 16 januari te koop bij Boekscout.

De reacties die ik tot nu toe ontvangen heb zijn positief vooral de opbouw van het boek en methode van schrijven maakt bij veel mensen indruk. Hoop dat veel mensen er plezier van zullen hebben. Daarom ontvang ik ook graag feedback van lezers van het boek.

24-12-2008

Afgelopen week heeft de drukker drukproeven voor mijn boek gemaakt. Deze heb ik ontvangen en bekeken op fouten. De drukker gaat nu de laatste wijzigingen dorovoeren en het boek wordt dan gedrukt. Wanneer het boek beschikbaar komt is nog niet bekend, ik denk ergens in januari 2009. Hetzelfde geldt voor de prijs, die kan pas bepaald worden wanneer het boek aangemeld wordt voor een ISBN nummer.

15-12-2008

Op 15 december 2008 heb ik mijn boek en bijbehorende afbeeldingen naar de drukker gestuurd. Vandaag, een dag later hebben ze alles positief ontvangen en kan het drukproces beginnen. Alles zal op juistheid worden gecontroleerd. Er is nog geen verwachte datum bekend wanneer het boek beschikbaar is maar dit zal in ieder geval niet dit jaar meer worden. Het uitstellen van het drukproces kwam door de toestemming die ik van de vele bedrijven moest ontvangen. Die heb ik inmiddels binnen en nu is het wachten op de drukker.

07-10-2008

Er gaat toch veel tijd zitten in het uitgeven van een boek, ik geef het maar meteen eerlijk toe;) Op dit moment wordt het boek gereed gemaakt om door de drukker gedrukt te worden. Het zal ongeveer 70 tot 80 bladzijden beslaan. Ook worden de laatste bronnen op dit moment om toestemming gevraagd. De verwachting is dat het boek eind dit jaar begin volgend jaar volledig gereed is. Dit duurt helaas nog even dus we doen er alles aan dit proces te versnellen.

Wanneer het boek uitkomt zullen diverse particulieren en zakelijke bedrijven op de hoogte gebracht worden. Wilt u nou ook een e-mail ontvangen als het boek beschikbaar is, vul dan het contactformulier op de website in.

31-07-2008

Na ruim 3 jaar (niet constant natuurlijk) werken aan het boek genaamd “Internet de voor- en nadelen” is het boekwerk eindelijk uit. Voor mensen die niet op de hoogte zijn even een stap terug de geschiedenis in: Tijdens mijn studie op het MBO Radius College in Breda heb ik stage gelopen op een kinderdagopvang. Een van de opdrachten was een onderzoek te doen naar de voor- en nadelen van internet en dat uit te werken. Dit onderzoek is uiteindelijk een document van rond de 30 pagina’s geworden en heel positief beoordeelt door mensen van het bedrijf maar ook uit de directe omgeving. Maar het viel me op dat veel mensen niet op de hoogte waren van de mogelijkheden maar ook van de gevaren. Dat heeft me doen besluiten het verder uit te werken en het naar een drukker te sturen.”

Het doel? Ik wil mensen op de hoogte brengen van de voor- en nadelen van het internet. Het internet is groot en groeit dagelijks. Dagelijks komen er websites bij en worden er nog meer e-mail berichten verstuurd. Maar vooral een stukje veiligheid wordt in het dagelijks gebruik vaak vergeten. Denk aan wachtwoorden of het gebruik van internet bankieren van de Rabobank of Postbank. Het manuscript is inmiddels goed gekeurd door de drukker. Het zal ongeveer 90 pagina’s en ruim 20.000 woorden bevatten. In het boek worden ruim 40 onderwerpen besproken zoals:

  • Geschiedenis
  • Virussen
  • Trojans
  • Zoekmachines
  • Wachtwoorden
  • Beveiligings software
  • Spam
  • Webmail
  • Downloaden

Het boek moet nog gedrukt worden dus dat gaat nog wel een aantal weken duren. Kom daarom geregeld terug op deze website. Wil je als een van de eerste weten wanneer het boek beschikbaar is vul dan het contactformulier in. Het boek zal als eerste te bestellen zijn via de webwinkel voor ongeveer 15 euro en later wanneer het populair wordt ook in meer boekwinkels te vinden zijn.

Reacties zijn gesloten.