Portfolio NK Masters A.T.V. Scorpio

In 2009 organiseert A.T.V. Scorpio het Nederlands Kampioenschap Masters op 13 en 14 juni op hun eigen atletiekbaan. Voor deze speciale grote wedstrijd was ook een website nodig. Omdat er veel informatie beschikbaar is over deze wedstrijd is in overleg met de organisatie gekozen voor een eigen website. De website heeft wel de look and feel van de normale website, maar heeft verder een eigen indeling en een eigen beheersysteem.

De website is sinds vorige week officieel online en wordt de komende weken telkens voorzien van nieuwe informatie. Daarnaast is de website voorzien van een beheersysteem, zodat meerdere beheerders de website kunnen voorzien van nieuwe content zelfs op de dag zelf. Hierdoor kunnen uitslagen binnen een paar minuten online geplaatst worden.

Kenmerken van de website:
– Dezelfde indeling als www.atvscorpio.nl
– Duidelijke indeling
– Snel
– Volledig cms/beheersysteem waar de hele website mee beheerd kan worden
– Statistieken
– Contactformulier

Gebruikte programmeertalen:
– HTML
– CSS
– PHP
– Javascript
– MySQL (database)

Screenshot:
Screenshot website voor NK Masters bij A.T.V. Scorpio.

Tags: No tags

Reacties zijn gesloten.