Minor ondernemerschap Adeona Care en de Guardi

Logo Adeona Care ontwikkelaar van de Guardi.In februari 2009 ben ik voor mijn opleiding Bedrijfskundige Informatica aan Fontys Hogescholen gestart met de minor Ondernemerschap. Deze minor duurt 1 jaar en in die periode leer je alles wat met ondernemerschap te maken heeft. Te denken valt aan inkoop, verkoop, distributie, pr, marketing, het verkopen van aandelen en aan het einde ook liquideren. Ons bedrijf is namelijk een student company en dat houd in dat hij na 1 jaar stopt. Bij succes kan wel besloten worden om een doorstart te maken.

Mijn functie is personeelsmanager. Ik houd planningen bij voor de vakantie, zorg voor communicatie naar alle personeelsleden, houd functioneringsgesprekken, maak contracten, houd de urenoverzichten bij en zorg, in samenwerking met de financieel directeur, voor het uitbetalen van het loon. Ons bedrijf genaamd Adeona Care produceert een product onder de naam Guardi dat zorgt voor veiligheid tussen ouder en kind. De zender, bestaande uit een leuk bandje, wordt bevestigd aan het arm van het kind. De ouder houdt de ontvanger bij en stelt deze in op een afstand tot maximaal 25 meter. Wanneer het kind buiten die afstand komt gaat de ontvanger van de ouder piepen. Als het kind weer dichterbij komt gaat hij trillen. Het product kost 27,95 euro.

 

Reacties zijn gesloten.