Portfolio Irodion Sfeerdecoratie

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan de webwinkel voor de Griekse winkel Irodion Sfeerdecoratie en vandaag is hij online gegaan. In samenwerking met de opdrachtgever is er een nieuwe lay-out gekomen met daarachter een nieuwe webwinkel. Het resultaat mag er zijn en de opdrachtgever is er zeer tevreden over. Hij had voordat ik begonnen ben aan de nieuwe website alles digitaal uitgewerkt zoals hij het zou willen. Deze schetsen heb ik vervolgens omgezet naar een website.

Naast de vele achtergrond informatie over producten en het land Griekenland biedt de website meer dan 200 producten aan in verschillende groepen zoals dranken, eten en heel veel soorten beelden. Bestelling plaatsen, wijzigen en verwijderen is zeer eenvoudig en snel te doen. Registratie van een account is ook niet nodig. Daarnaast vormt de website het visitekaartje voor de winkel die gevestigd is naast het Grieks restaurant Irodion in Oosterhout.

Kenmerken van de website:
– Nieuwe lay-out, verassend design
– Gebruik van friendly URL’s
– Vebeterde webwinkel, betere beveiliging
– Bestelling volgens stappen
– Helpen van bezoeker
– Duidelijke verdeling
– Constante reclame van producten voor de bezoeker
– Makkelijk in gebruik

Gebruikte programmeertalen:
– HTML
– CSS
– PHP
– Javascript

Screenshots:
Screenshot van de Irodion Sfeerdecoratie website.

Screenshot van de Irodion Sfeerdecoratie website. 

Reacties zijn gesloten.