Adeona Care presenteert op de PABO in Den Bosch

Adeona Care presenteert op de PABO in Den Bosch.Midden september werden wij door onze mentor Armand Kommeren gevraagd of wij namens ons bedrijf wilde presenteren bij de PABO opleiding in Den Bosch. Dit is de tweede keer in zeer korte tijd dat ons bedrijf gevraagd wordt om een presentatie te geven. We zeiden ja en gingen kijken wie er tijd had om te presenteren. In eerste instantie zou ik gaan presenteren voor 34 vrouwelijke studenten en 1 mannelijke. Het waren studenten van de opleiding Pedagogisch Management. Een paar weken later kwam ook Yannick erbij omdat hij ook op dinsdag 6 oktober beschikbaar was en het hem wel leuk en interessant leek om ook te presenteren.

Dinsdag 6 oktober reisde we samen af naar de PABO om daar te laten zien hoe wij ons bedrijf hebben opgestart. We hadden daarvoor een mooie presentatie gemaakt, op basis van de Guardi huisstijl, die duidelijk de geschiedenis van ons bedrijf beschreef. Van het punt dat we bij elkaar kwamen tot vandaag de verkoop, hebben we verteld. We hadden maar 15 minuten om te presenteren, dus de details hebben we achterwege gelaten. Blijkbaar hebben de studenten toch een goede indruk gekregen.

Aan het einde van de presentatie kregen ze nog de gelegenheid om vragen te stellen. Deze mogelijkheid gebruikte enkele docenten ook. We kregen leuke en interessante vragen die we allemaal konden beantwoorden.

Net als bij onze eerste les van de minor gingen ook deze studenten een doe spel doen. Zij kregen van hun docenten een onderwerp en moesten daarvoor een bedrijf en product op papier zetten. Yannick en ik hebben gedurende het doe spel gefungeerd als adviseur omdat wij al veel ervaring en kennis hebben in ondernemerschap. Daarvan werd door de studenten goed gebruik gemaakt.

Het doe spel werd afgesloten met een presentatie voor de jury, ook hierin mochten wij plaatsnemen. Iedere groep moest hun bedrijf en idee presenteren. We hebben veel ideeën gezien waarvan enkele zelfs nog realiseerbaar en succesvol zouden zijn en anderen iets minder. Met het uitreiken van de prijzen aan de eerste en tweede winnaars was de deze dag afgelopen.

Reacties zijn gesloten.