Portfolio Irodion.nl

Na 1,5 jaar werken aan de nieuwe website van Irodion.nl en ondertussen de huidige website bijhouden, is hij klaar. Een totaal nieuwe lay-out die gebruik maakt van de herkenbare rood en zacht gele kleuren. Het doel was om een website te ontwikkelen die duidelijk en snel is en mooi oogt. Mensen moeten al een beetje van de sfeer proeven die ook aanwezig is in het restaurant. Door gebruik te maken van sfeerfoto’s die via een klik erop uitvergroot worden is dat gelukt.

In de eerste maand dat de website online is gegaan ontving het restaurant veel positieve reacties en ook het aantal bezoekers steeg behoorlijk. Om dit te meten is Google Analytics geïntegreerd in de website. Daaruit blijkt dat er ook van heel veel andere sites gelinkt wordt naar Irodion.nl.

De website is ontwikkeld in HTML, PHP, Javascript en CSS. De website maakt ook gebruik van vriendelijke URL’s wat mooi oogt op de website, in zoekmachines en in communicatie naar bezoekers.

Alle pagina’s van de oude website zijn nagekeken en hier en daar is de tekst wat aangepast. De vorige website had bijvoorbeeld meerdere pagina’s met dezelfde inhoud, maar dan alleen met een andere naam. In de nieuwe website is die informatie ontdubbelt en komt iedere pagina nog maar 1 keer voor. Hierdoor valt de website ook beter te onderhouden.

Door te werken met een vaste balk bovenin de website is ervoor gezorgd dat de belangrijkste informatie altijd aanwezig is. Hieronder wordt verstaan het contactformulier, telefoonnummer, adres en de openingstijden van het restaurant.

Bezoek www.irodion.nl – Bekijk in het portfolio

Screenshot van www.irodion.nl

Screenshot van www.irodion.nl.

Reacties zijn gesloten.