Bezoek aan Sprookjesboom de Musical

Afbeelding van Sprookjesboom de Musical.Aangezien ik aan het afstuderen ben bij de Efteling mag ik ook meedoen aan de leuke acties die binnen de Efteling worden georganiseerd. Zo ben ik op 15 maart naar een optreden voor medewerkers van Sprookjesboom de Musical geweest. Het was druk in het mooie Efteling Theater, vooral kinderen met ouders en ook wel wat jongeren.

De musical was echt heel erg leuk en nog leuker voor kleine kinderen! Die kunnen meedoen, roepen en zingen en ik voel me daar dan toch iets te oud voor haha. Voor kinderen een echte aanrader! Alles bij elkaar duurde het iets meer dan 1 uur en ik moet eerlijk bekennen, de crash van de Fakir met zijn tapijt dat was toch wel een van de leukste delen van de musical. Verder ga ik natuurlijk niet teveel vertellen anders is het niet meer leuk, je moet zelf maar gaan kijken.

Mijn complimenten voor de artiesten met de handpoppen want die waren echt heel erg goed! Het is een leuk verhaal en als publiek wordt je helemaal meegenomen naar het Sprookjesbos en voordat je het weet is het alweer voorbij. Ik vond het in ieder geval heel erg leuk en ben blij dat ik geweest ben!

Reacties zijn gesloten.