Portfolio Spiros Griekse Beelden

In maart is de nieuwe website van Spiros Griekse Beelden online geplaatst. De eigenaar wilde een nieuwe website waarop de complete catalogus getoond zou worden. Na een aantal voorbeelden gezien te hebben van wat hij mooi vond is de nieuwe website ontwikkeld.

Op de website kunnen bezoekers naast het bekijken van de producten ook zien welke projecten er uitgevoerd zijn. Spiros Griekse Beelden richt namelijk ook bedrijven in Griekse stijl in zoals restaurants. De producten kunnen alleen via dealers gekocht worden. Daarom is de website voorzien van een overzicht van dealers. Om de website actueel te houden is er ook een nieuws gedeelte toegevoegd. Daarnaast is de voorpagina zo ingedeeld dat een bezoeker direct de nieuwste producten kan zien, nieuwsartikelen kan aanklikken en een keuze kan maken uit de productcategorieën.

Een uitgebreide website die door de toepassing van Search Engine Optimalization zeer goed scoort in de zoekmachines. Het gebruik maken van de logische indeling/navigatie en gebruiksvriendelijke URL’s heeft daar zeker invloed op.

Bezoek www.spiros-grieksebeelden.nl – Bekijk in het portfolio

Screenshot van website Spiros Griekse beelden.

Screenshot van website Spiros Griekse beelden.

Portfolio Spiros Griekse Beelden
Beoordeel dit blog

Reacties zijn gesloten.