Portfolio Mijnairbrush.nl

De website www.mijnairbrush.nl bestond al een aantal jaren, echter was deze gebouwd in HTML met wat CSS voor de styling. In 2012 kwam de eigenaresse van de website naar me toe met de vraag of ik kon helpen de website beter te onderhouden. Ik heb vervolgens de website bestudeerd en ben erachter gekomen dat het bijwerken nogal omslachtig was (via Kladblok en FTP).

Vervolgens ben ik met de eigenaresse rond de tafel gaan zitten. Ze gaf aan dat de kern van de website haar airbrush schilderijen moesten zijn. Daarnaast wilde ze graag zelf de website op een gemakkelijke wijze bijhouden. Ik heb haar toen een bestaande website laten zien die WordPress gebruikt. We hebben eerst de bezoekerskant bekeken en vervolgens de beheerderskant. Dit vond ze er perfect uitzien.

Er is gekozen voor het thema Photoria van WPZOOM. De kleurenset (donker grijs/zwart/wit) geeft een extra dimensie aan de airbrush schilderijen. Naast het opzetten van de website heb ik ook een cursus gegeven hoe ze de website zelf kan bijhouden en de basis van SEO.  Vervolgens heeft ze zelf de website voorzien van tekst en foto’s om zo ervaring op te doen met WordPress.

Bekijk Mijnairbrush.nl in het portfolio

Screenshot van www.mijnairbrush.nl.

 

Portfolio Mijnairbrush.nl
Beoordeel dit blog

Reacties zijn gesloten.