Alumni bijeenkomst Fontys bij Sligro in Veghel

Op 18 april organiseerde het Fontys, waar ik in het verleden de opleiding Bedrijfskundige Informatica heb gedaan, weer een Alumni bijeenkomt. Alumni is meervoudige voor Alumnus, beiden Latijnse begrippen, wat afgestudeerde betekent. Het klinkt eigenlijk ook veel leuker dan ‘afgestudeerde’, maar het blijft hetzelfde.Logo Sligro.

Tijdens de Alumni bijeenkomst kan je bijpraten met oud studenten en docenten en dat heb ik natuurlijk die avond ook gedaan. De avond werd georganiseerd door de Sligro in Veghel.

De avond begon met optredens van twee dames met vuur en ledprojecties gevolgd door een aantal presentaties van medewerkers van de Sligro. Wat die presentaties betreft verdient Maurice van Veghel CIO zeer zeker de complimenten voor zijn presenteer kunsten. Hij wist een verhaal met zoveel humor te combineren dat het zeer leuk was om te volgen. Na de presentatie kregen we een rondleiding door het distributiecentrum en gaven diverse medewerkers toelichting hoe bestellingen gereed worden gemaakt binnen het bedrijf.

De avond werd afgesloten met een prachtig buffet, bakjes vers fruit, ijs met warme kersen. Daarnaast liepen ze ook rond met een bak gevuld met ruim 10 soorten verschillend snoep. Het smaakte allemaal heerlijk!

Bij vertrek kreeg iedere deelnemer nog een boek 75 jaar Sligro mee en twee Chocoladebollen (lees: bossche bollen) van de Emté. Overigens, heb je die ooit wel eens proberen te eten met een vork of lepeltje – een uitdaging. Blijkbaar moet je die met je handen op eten.

Conclusie, het was een heel leuke en gezellige avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

Reacties zijn gesloten.