Van internetprovider wijzigen neem een domeinnaam

Vroeger was het een hele rompslomp om over te stappen van bijvoorbeeld KPN naar Ziggo. Tegenwoordig is dit binnen 30 minuten geregeld met als resultaat dat je al je contactpersonen moet vertellen dat je een nieuw e-mailadres hebt. Daarnaast moet je ook je account gegevens op andere websites aanpassen zoals Bol.com.

Als je een Outlook.com of Gmail.com account hebt dan ben je natuurlijk internetprovider onafhankelijk en hoef je niets te doen.

Nog mooier is een eigen domeinnaam. Stel je heet John Doe, je e-mailadres zou dan johndoe@ziggo.nl zijn. Wanneer je een eigen domein registreert zoals www.doe.nl dan zou je e-mailadres john@doe.nl zijn en ben je ook internetprovider onafhankelijk.

Een domeinnaam kost ongeveer 10 tot 20 euro per jaar en kan je o.a. registreren bij www.mijndomein.nl of www.one.com.

Reacties zijn gesloten.