Bestellen zonder account, het kan bij CD-ROM-LAND

cdromlandVorig weekend was ik op zoek naar een nieuw beeldscherm om een tweede computer voor wat testwerkzaamheden op aan te sluiten. Mijn huidige tweede scherm stamt uit het jaar 2002, is vaak gebruikt, en zoemt als hij aan staat. Veiligheid staat voorop en hij staat achter in de schuur om gebracht te worden naar de gemeentelijke afvalinzameling en nee ik gooi het beeldscherm niet in de kliko is niet milieu verantwoordelijk.

De keuze is gevallen op Iiyama Prolite E2083HD, een mooi 20 inch zwart scherm wat niet zoveel weegt, ideaal om ook eens mee te nemen. Via internet kwam ik uit bij Bol.com, maar even later ook bij CD-ROM-LAND waar hij 15 euro goedkoper was. Beiden rekenden ze geen verzendkosten. Keuze was dus gauw gemaakt => cd-rom-land.nl.

Zij hadden sinds deze maand een nieuwe website en ten opzichte van de vorige een hele vooruitgang. Het grootste voordeel van CD-ROM-LAND is dat je kan bestellen “zonder” een account te registreren en dat vind ik toch wel een groot pluspunt. Kan geen webwinkel bedenken waar je niet zonder account een bestelling kan plaatsen. Soms word je er gek van hoeveel accounts je wel niet hebt omdat je bij verschillende webwinkels ooit iets besteld hebt. Overigens kan je wel een account registreren en koppelen ze je bestellingen op basis van het e-mailadres dat je gebruikt hebt.

Verder heeft CD-ROM-LAND een uitgebreid assortiment, goede voorraad en levert bestellingen snel.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.