Responsive design voor Microsoft Surface IE Metro

Het maken van een responsive design voor websites is tegenwoordig normaal aangezien websites met computers, tablets, smartphones bekeken worden.

Sinds 2013 heeft Microsoft de Surface tablet gelanceerd en deze is voor zien van Windows 8. Wanneer je jouw website bekijkt in IE 10 of hoger in de Metro interface zal je merken dat hij de standaard CSS responsive tags niet verwerkt. Hij toont de originele website en zoomt in zodat het past met als resultaat een kleine website.

Om ook gewoon hier responsive design te kunnen gebruiken moet je onderstaande code toevoegen aan je stylesheet, vervolgens zal je responsive design veel beter werken. Natuurlijk moet je nog steeds de styling voor de verschillende schermformaten toevoegen.

@-ms-viewport {
width: device-width;
}

Reacties zijn gesloten.