Xibo display – Taalbestand Nederlands/Dutch

Voor de atletiekvereniging waar ik train hebben we sinds 2012 een lichtkrant, ook wel narrow casting genoemd. Om informatie in de vorm van tekst, afbeeldingen en video op het scherm te tonen maken we gebruik van het gratis open-source pakket Xibo. Dit is een bekend pakket dat al ruim 14000 keer is download.

Na een jaar alles gebruikt te hebben ben ik er best tevreden over, alleen zijn er nog een aantal dingen die er nog niet in zitten of niet lekker werken. Aangezien het open-source is betekent dit dat iedereen de broncode in kan zien en kan wijzigen. De ontwikkelaars van Xibo hopen ook dat iedereen zijn/haar wijzigingen teruggeeft zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Een van de dingen was de onvolledige Nederlandse vertaling die ik aangevuld heb zodat deze weer volledig is. De laatste versie kan je hieronder downloaden. Je kan je ook registreren op Launchpad.net (projectomgeving van Xibo) zodat je daar de taalbestanden kan downloaden en/of mee kan helpen met vertalen.

Download Nederlandse vertaling voor Xibo

Laatst bijgewerkt: 26-07-2014 (100% vertaald)
Ondersteunde versies: 1.4 en hoger
Plaats het bestand in de map: locale van je xibo beheer website
Met als bestandsnaam:  nl.mo / nl_NL.mo

Voor meer informatie waarom je nl.mo en nl_NL.mo in de download vind lees je in het onderstaande artikel:

Xibo standaard in het Nederlands gebruiken in Internet Explorer

 

Reacties zijn gesloten.