Portfolio Oosterhoutsetrail.nl

In de zomer van 2014 werd mij gevraagd of ik een website wilde maken voor een nieuw evenement in Oosterhout Nb met als naam Oosterhoutse Trail. Het zou gaan om een trailrun door het bos. In de omgeving werden al loop evenementen op de baan, op de weg en als cross georganiseerd. Trailrun lijkt op een cross maar is dan nog net een stapje verder. In een trail ga je o.a. over heuvels en boomstammen.

Ik kende het begrip, maar had nog nooit een trailrun gedaan. De organisator van de Oosterhoutse Trail had in november voorgesteld om in december een trailrunning clinic mee te doen in het bos in Oosterhout. Deze werd door Run2Day Breda ’s avonds in het donker georganiseerd. Dat leek me wel wat en had me dus ook aangemeld. Tijdens de clinic had iedereen een hoofdlampje op en dit leverde mooie foto’s op. De clinic ging goed al was het een zware training.

De website van de Oosterhoutse Trail moest algemene informatie bevatten over het evenement, wat het kost, waar het is, wanneer het is, foto’s, uitslagen en een koppeling met Inschrijven.nl voor het inschrijfformulier. Hij moest simpel en duidelijk zijn en geschikt voor meerdere soorten apparaten zoals computers en tablets.

Na een aantal weken ontwikkelen en testen is de website eind 2014 online gegaan en heeft inmiddels al vele positieve reacties ontvangen en wordt ook flink gedeeld via de sociale deelknoppen die op iedere pagina staan. Er is gebruik gemaakt van WordPress en een aantal plug-ins, lees hierover meer in mijn portfolio.

Bezoek Oosterhoutsetrail.nl in het portfolioBezoek Oosterhoutsetrail.nl

Screenshot van Oosterhoutsetrail.nl

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.