Portfolio Bwf2015.nl

Vlak voor de jaarwisseling van 2014 is de nieuwe website van het Brabantse Wal Festival online gegaan. Een compleet nieuwe website met een nieuwe domeinnaam.

De organisatie had in eerste instantie een thema gekocht via internet en gevraagd of dit geïnstalleerd kon worden binnen WordPress. Na een aantal weken bleek het thema toch niet helemaal te passen bij het ontwerp dat gemaakt was door het grafische bureau. In overleg met de organisatie is daarom besloten een eigen thema te ontwikkelen dat ook meteen geschikt is voor smartphones en tablets.

De website is voorzien van een aantal tekstpagina’s met informatie over het festival, aangevuld door detail informatie van artiesten, nieuwsberichten en een pagina met sponsoren. Door sociale deelknoppen kan de content gedeeld worden. Omdat het festival een piekmoment kent is WP Super cache geïnstalleerd om zo de grote aantallen bezoekers te kunnen verwerken. Voor een optimale SEO is gebruik gemaakt van WordPress SEO plug-in.

Het resultaat is een simpele en mooie website die voldoet aan de wensen van de organisatie. Verschillende bezoekers hebben hun complimenten al gegeven nadat ze de website hebben bezocht.

Bezoek Bwf2015.nl in het portfolioBezoek Bwf2015.nl

Screenshot van www.bwf2015.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.