Ruim 100 bezoekers per dag, bezoekers bedankt

Met gemiddeld meer dan 100 bezoekers per dag op mijn website mag ik zeer trots zijn. Ik ontvang veel reacties op de website of via het contactformulier. Soms zijn er zelfs mensen die hun problemen/vragen stellen via het contactformulier en ik probeer die mensen dan zo goed mogelijk te helpen. Daar leren we immers beiden van.

Aan mijn website is Google Analytics gekoppeld en daaruit kan ik concluderen dat mijn website zelfs in Twitter tweets wordt genoemd en mensen op de forums van Microsoft Answers verwijzen naar mijn website omdat daar de oplossing te vinden is. Zo zijn er nog een aantal websites die naar mijn site verwijzen. Persoonlijk vind ik dit een groot compliment!

Uit de statistieken haal ik ook op dat de Windows artikelen het populairst zijn. Vooral degene die gaan over het importeren/exporteren van e-mails tussen programma’s of het succesvol kunnen installeren van updates die telkens problemen geven.

Bedankt dat jullie allen mijn website bezoeken en hoop daarmee vele vragen beantwoord en vele problemen opgelost te hebben.

Op naar, zullen we zeggen, 250 bezoekers per dag als volgende mijlpaal?

Tags: geen tags

Een reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.