Portfolio Heusdensmannenkoor.nl

Eind 2014 is de nieuwe website van het Heusdens Mannenkoor online gegaan gebaseerd op WordPress, het gratis thema Responsive en slechts twee plug-ins wat zeer opmerkelijk is voor een WordPress installatie. De website is o.a. voorzien van een aantal tekstpagina’s, bestelpagina voor concertkaarten, pagina met sponsoren en een aantal formulieren om contact op te nemen of lid te worden van het koor.

Voor het ontwikkelen van Heusdensmannenkoor.nl was de oude website als basis genomen die bestond uit HTML bestanden. De oude website was ook niet voorzien van een Content Management System waardoor het beheer altijd meer tijd koste dan met een CMS.

Tijdens de migratie is de presentatie van de content wel aangepast. Zo zijn alle losse HTML bestanden met nieuws en mededelingen gemigreerd naar nieuwsberichten onder het kopje Actueel. Hetzelfde geldt voor de concerten. Diverse losse HTML bestanden die het archief vormde zijn gemigreerd naar één pagina waardoor een duidelijk overzicht van concerten ontstaat.

Deze website is ook geschikt voor tablets en smartphones zodat bezoekers op ieder gewenst moment het laatste nieuws kunnen lezen op een apparaat naar keuze.

Het resultaat: een simpele website met een informatief karakter die aansluit op de doelgroep.

Bezoek Heusdensmannkoor.nl in het portfolioBezoek Heusdensmannkoor.nl

 

Screenshot van www.heusdensmannenkoor.nl

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.