Licentie- of productcodes opzoeken

Iedereen maakt het wel eens mee dat je bijvoorbeeld Office 2013 wilt installeren op een nieuwe computer maar je kan de licentie niet meer vinden. Vroeger was dit een doosje met cd/dvd en een code. Tegenwoordig een klein doosje, klein papiertje of alles digitaal. Je kan het dus gemakkelijk kwijtraken.

In het geval je de licentie al hebt gebruikt op een andere computer kan je een van de onderstaande programma’s daarop downloaden en installeren. Hiermee kan je de codes opzoeken en de software installeren op je nieuwe computer.

Beiden programma’s zijn wel in het Engels maar gemakkelijk in gebruik.

Nirsoft Produkey – Gratis, vind alleen licentie- of productcodes van Microsoft producten

Belarc Adviser – Gratis, toont een webpagina als rapport, heel uitgebreid inclusief ondersteuning Office 2013

3 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.