Windows 8.1 ISO of DVD gratis downloaden

Windows8.1Als je tegenwoordig een pc of laptop koopt krijg je daar in de meeste gevallen geen DVD meer bij met daarop Windows 8.1. Toch is het soms handig om Windows op DVD te hebben om problemen op te lossen. Zo kan je de pc herstellen met systeemherstel, Windows vernieuwen of een schijfcontrole uitvoeren.

Gelukkig is Microsoft zo vriendelijk geweest om een download pagina online te zetten waar je Windows 8.1 kan downloaden en vervolgens op DVD kan branden. Je download in eerste instantie een downloadprogramma. Dit programma vraagt vervolgens wat je wilt downloaden.

Naar downloadpagina van Windows 8.1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.