Dag fotoalbum!

Vanaf deze maand heb ik het fotoalbum van mijn website verwijderd. Er stonden maar 3 albums in en een echte top fotograaf ben ik niet en zal ik ook niet worden :). Toch wilde ik dit even netjes melden om te voorkomen dat mensen iets zoeken wat er niet meer is.

De andere reden is omdat de Nextgen Gallery plug-in niet meer voldeed aan mijn wensen. Dit was eigenlijk al sinds de grote update naar versie 2.0. Ik mistte bijvoorbeeld de optie om een overzicht van albums, gevolgd door een thumbnails die weer gevolgd werden door de optie om foto’s in groot formaat te bekijken. Het was of een lijst met albums en thumbnails of albums en foto’s in groot formaat.

De berichten die verwezen naar het fotoalbum zijn aangepast of verwijderd.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.