Gratis Windows 10 herstel DVD of USB stick maken

Windows-10-LogoIn de afgelopen weken zijn er massaal Windows 10 upgrades in de hele wereld uitgevoerd. Maar wat als er problemen zijn met je Windows 10 installatie bijvoorbeeld omdat hij niet meer opstart. Net als Windows 8.1 kan je dan opstarten met Opstartherstel, maar wat als dat niet meer werkt. Herstelmedia heb je niet, dit wordt eigenlijk al jaren niet meer meegeleverd vanuit de fabrikant.

Toch zou het wel handig zijn om herstelmedia te hebben. Deze kan je gemakkelijk zelf maken door onderstaande pagina te bezoeken. Volg de stappen en binnen een uur heb je een gratis Windows 10 installatie op USB stick of DVD. Leg die ergens veilig in een la en laten we hopen dat je die niet nodig hebt. Deze herstelmedia is niet uniek voor jouw computer dus kan je ook uitlenen aan vrienden mochten die problemen hebben.

Download Windows 10 op DVD of USB stick

Persoonlijk heb ik gekozen voor de optie om Windows 10 op USB stick te downloaden al kan je die USB stick niet meer voor iets anders gebruiken.

5 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.