Dymo Label software werkt niet meer op Windows 10

Dymo Labelwriter 400.Vorige week had ik weer een computer bijgewerkt naar Windows 10. Aan deze computer was ook een Dymo LabelWriter 450 gekoppeld. De update naar Windows 10 was goed gegaan maar tijdens het testen kwam ik erachter dat de Dymo Label software niet meer werkte. De software liep na het opstarten direct vast. Het uitvoeren van een testafdruk werkte wel.

De software bijwerken met de laatste versie loste het probleem niet op. Ook niet wanneer de software voor herinstallatie eerst werd verwijderd.

Na een beetje zoeken op internet kwam ik uit op een pagina waar Dymo aangaf dat niet “alle” modellen meer ondersteund worden met de huidige versie van de Dymo Label software. Vermoedelijk speelt dit probleem alleen als je een bestaande Dymo LabelWriter reeds aangesloten en ge├»nstalleerd hebt voordat de update wordt uitgevoerd.

Inmiddels is er contact geweest met Dymo Nederland en heb ik een oplossing gekregen. Deze heb ik succesvol getest en kan je hier vinden.

Wil je goedkoop labels bestellen dan kan ik 123inkt.nl adviseren. Hun eigen huismerk is goedkoper dan het origineel en ze werken prima.

5 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.