Timdehoog.nl verhuist 17-09 naar Antagonist

Logo van hostingpartij Antagonist.Na jaren lang klant te zijn geweest bij One.com heb ik een half jaar geleden besloten om over te stappen naar een andere hostingpartij.

De laatste tijd merkte ik dat door het toenemend aantal bezoekers mijn website traag reageerde. Er waren zelfs bezoekers die erover klaagde. Deze klachten over trage websites hoor ik steeds vaker van andere One.com klanten.

Gezien vanuit SEO is snelheid een belangrijke factor en heb ik de afgelopen maanden rondgekeken op internet naar een nieuwe hostingpartij. Ik heb me vooral laten leiden door reviews van anderen gebruikers, de prijs en mogelijkheden.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor Antagonist als nieuwe hostingpartij. Zij hebben veel positieve reviews, veel mogelijkheden en een goede prijs. Hierdoor komt mijn website ook weer op een Nederlandse server te staan onder de Nederlandse wet in plaats van de Deense servers van One.com.

Met deze stap ga ik over van shared hosting naar een virtual private server. Voor optimale veiligheid, ook dit is een onderdeel van goede SEO, ga ik ook gebruik maken van een SSL certificaat voor een https:// verbinding.

De overstap naar Antagonist zal gelden voor www.timdehoog.nl en www.hcom.nl en zal uitgevoerd worden op 17 en 18 september. Het kan voorkomen dat gedurende deze dagen de website tijdelijk niet beschikbaar is.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.