GDATA Internet Security 3 pc’s 1 jaar voor maar € 30

Mijn Gdata Internet Security,Avast Internet Security geeft aan dat het abonnement bijna verlopen is. De laatste tijd ben ik hier niet zo tevreden meer over. Hij maakt reclame voor andere producten van Avast zelf. In het verleden kon je dat niet uitzetten, inmiddels kan dat wel door in het “Configuratiescherm” bij “Programma’s” op “Avast” te klikken. Je kan dan de reclame optie uitschakelen. Daarnaast valt het me ook steeds vaker op dat Avast kapot gaat en dan ook meteen de internet verbinding blokkeert.

Vanavond heb ik maar eens op internet rondgekeken naar een goed alternatief. Ik heb daarvoor verschillende reviews bekeken en webshops bezocht om de huidige marktprijs van beveiligingssoftware te bepalen want die fluctueert nogal.

Al jaren valt me op dat GDATA (van onze oosterburen) goede beveiligingssoftware heeft. GDATA Internet Security heeft in 2014 van de Consumentenbond “Beste koop” gekregen. Ook in Duitsland komt hij al jaren goed uit de Stiftung Warentest. Ik heb daarom gekozen voor GDATA Internet Security voor 1 jaar en 3 pc’s. Dan kan ik meteen de computer van mijn ouders ook weer beveiligen.

Op het moment van schrijven heeft GDATA een jubileumactie dat een licentie van 1 jaar voor 3 pc’s maar € 30 euro kost. Deze actie is sinds september 2016 niet meer beschikbaar.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.