Portfolio Ac-mwb.nl

In 2015 werd door Atletiekcentrum Midden West-Brabant de wens geuit om een nieuwe website te ontwikkelen. In grove lijnen waren de kleuren en functionaliteiten bekend alsmede ook het logo. Tijdens een vooronderzoek zijn een aantal thema’s getoond die voldeden aan de eisen. In goed overleg is gekozen voor het thema I-Max. Dit is vervolgens aangepast om het thema uniek te maken.

Binnen enkele weken was een eerste versie van Ac-mwb.nl opgeleverd die getest kon worden. De feedback die hieruit voortkwam is verwerkt in de volgende versie. Door gebruik te maken van een bestaand thema is deze ook meteen geschikt voor smartphones en tablets.

Ac-mwb.nl is uitgebreid in functionaliteiten door plug-ins te installeren zoals Contact Form 7, Facebook Publish en Jetpack. Jetpack is een uitgebreide plug-in met veel functionaliteiten. Voor deze website wordt alleen gebruik gemaakt van de statistieken.

Het resultaat is een wit/rode website met grijze achtergrond voorzien van een voorpagina die het laatste nieuws toont en voor de rest tekstpagina’s. De website heeft daarom een informatief karakter. Algemene informatie wordt geplaatst op Facebook met als doel mensen door te sturen naar deze website voor meer informatie.

Bezoek Ac-mwb.nl

Screenshot van Ac-mwb.nl.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.