Grens van 200 bezoekers voor het eerst gepasseerd

Sinds de verhuizing naar Antagonist vorige week is het aantal bezoekers weer gestegen. Dit komt waarschijnlijk door de betere vindbaarheid in zoekmachines, het sneller laden van de website en het meer plaatsen van berichten.

In februari dit jaar gaf ik nog aan dat ik al meer dan 100 bezoekers per dag mocht verwelkomen op mijn website. Van de week heb ik voor het eerst meer dan 200 bezoekers op een dag gehad, wederom een record.

Gemiddeld heb ik per dag meer dan 160 bezoekers. Het valt me wel op dat er meer bezoekers zijn op maandag t/m vrijdag dan in het weekend. Hierdoor zou je voorzichtig kunnen concluderen dat mijn website veel zakelijke bezoekers trekt.

Nog steeds blijven de berichten over Windows problemen en het importeren/exporteren van e-mails en contactpersonen tussen de verschillende e-mailapplicaties het populairst. Deze populaire onderwerpen worden gevolgd door de vele code voorbeelden van WooCommerce.

Toch een leuke beloning voor het harde werken aan de website. Misschien dat mijn website tegen het einde van het jaar gemiddeld 200 bezoekers per dag trekt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.