Nu.nl originele niet gevonden 404 pagina

Aankomend weekend heb ik twee atletiekwedstrijden bij ATV Scorpio in Oosterhout en ik was benieuwd naar het weer. Als ik nu naar buiten kijk is het grijs en negen van de tien keer regent het. Daarom bezocht ik de Weer pagina van Nu.nl maar eens door handmatig het adres www.nu.nl/weer in te typen alleen zaten mij vingers op de verkeerde toetsen en werd het www.nu.nl/qwwr.

Deze pagina bestaat natuurlijk niet en normaal krijg je een pagina met de tekst “pagina niet gevonden” of “404 pagina”, maar bij nu.nl hebben ze de onderstaande originele 404 pagina ervan gemaakt. Je moet de pagina eigenlijk bezoeken want hij is geanimeerd. Onderstaande screenshot laat wel de leuke teksten zien die ze verstopt hebben in het overzicht.

Op Timdehoog.nl tja daar krijg je gewoon een saaie 404 pagina met de tekst “Deze pagina bestaat niet”.

In eerste instantie zie je dit:

Originele 404 pagina van nu.nl.

 

Daarna wordt de pagina vervangen door:

Standaard 404 pagina zoals de meeste websites het doen.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.