Portfolio Atelier Gérard Rives

Eind 2015 werd ik door een kennis benaderd waarvoor ik in het verleden ook wel eens een website had ontwikkeld en onderhouden. Hij vroeg of ik zijn kennis Gérard Rives van Atelier Gérard Rives kon helpen met het ontwikkelen van een nieuwe website ter vervanging van zijn website die nog gebruik maakte van frames.

Er was al een basis gelegd met het Bootstrap framework maar die was nooit afgerond. Ik wilde wel helpen en via een gesprek en veel e-mail contact is na een aantal weken een mooie website gepubliceerd in de kleuren wit en oranje.

Bootstrap is een mooi framework om in korte tijd een website te realiseren. Voor de website van Atelier Gérard Rives is gekozen om een single page website te ontwikkelen. Dit kom je de laatste tijd vaak tegen. Alle content staat op een pagina en door gebruik van foto’s en iconen oogt de website dynamisch aangevuld door diverse animaties.

De website wordt aangeboden in het Frans en Nederlands. Even door de website scrollen laat duidelijk zien wat Gérard Rives kan doen en welke kwaliteit hij kan leveren om vervolgens bij het contactformulier te eindigen.

Screenshot van Atelier Gérard Rives.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.