Gratis WordPress thema generator Underscores.me

Onlangs was ik bezig voor mijn werk om een thema te zoeken voor een opdrachtgever. Ik had de eisen/wensen via e-mail binnen gekregen en zat op basis daarvan een beetje te Googlen want op de thema pagina op WordPress.org zelf kon ik niet het juiste thema vinden.

Op een gegeven moment kwam ik uit op de WordPress thema generator website Underscores.me van Automattic. Dit is hetzelfde bedrijf dat ook WordPress ontwikkeld. Als je zelf een thema wilt maken en je hebt weinig of geen kennis dan kan je hier een thema laten genereren op basis van je eigen naam. Ook handig voor mensen die weinig tijd hebben.

WordPress thema generator Underscores.me.

Het resultaat is een zip bestand met daarin een kant en klaar thema dat je zo kan uploaden in je WordPress installatie. Dit thema kan je vervolgens naar eigen wens aanpassen wat betreft CSS, templates, functionaliteit etc.

Het thema dat als basis wordt gebruikt wanneer jouw thema wordt gegenereerd heet “_s” en wordt via GitHub up to date gehouden.

Hieronder staat een screenshot van het thema “timdehoog” dat ik gegenereerd heb. Zoals je ziet is er ook een map “languages” wat betekent dat het thema ook vertaalbaar is.

Resultaat van WordPress thema generator Underscores.me.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.