Screenshot meesturen via het contactformulier op Timdehoog.nl

Regelmatig melden bezoekers via een reactie of het contactformulier problemen of vragen. Natuurlijk help ik iedereen graag maar soms is de omschrijving te beperkt om direct te kunnen helpen. Ik kijk niet met je mee over je schouder, m.a.w. ik weet niet alles over jouw computer, laptop etc. Dus hoe meer jij mij vertelt hoe beter ik je kan helpen.

Een screenshot (foto van hetgeen wat op je scherm staat) helpt enorm. Het gezegde is niet voor niets een foto zegt meer dan duizend woorden. Om het meesturen van een screenshot mogelijk te maken heb ik dit weekend mijn contactformulier uitgebreid met de optie om een screenshot als bijlage toe te voegen tot maximaal 5 MB in diverse formaten.

Helaas bij reacties onder berichten is het niet mogelijk om afbeeldingen toe te voegen en zijn bezoekers beperkt tot platte tekst en hyperlinks. Dit zal ik ook niet mogelijk maken om te voorkomen dat het een rommeltje wordt en bezoekers onbewust privacy gevoelige data tonen op screenshots.

 

Tags: geen tags

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.