Autobedrijf Leemans weet wat klantenservice is

Logo van Autobedrijf Leemans.Een paar weken geleden was ik bij Autobedrijf Leemans in Raamsdonksveer met mijn vriedin omdat zij een auto wilde kopen. Na een paar auto’s bekeken te hebben vond ze een auto die helemaal naar wens was. Het was tien minuten voor sluitingstijd en het was zelfs nog mogelijk om een proefrit te maken maar wij besloten in het weekend terug te komen. De eigenaar zou de auto tijdelijk reserveren.

Vervolgens zaterdag teruggekomen om een proefrit te maken die heel goed was bevallen. Tijdens het kopen van de auto werden we weer geholpen door de eigenaar. Toen de koop eenmaal rond was vroeg ik of hij nog ruitenwissers had voor mijn Renault Megané. Die piepte en lieten strepen achter, het teken dat ze aan vervanging toe waren.

Mijn huidige auto heb ik gekocht bij Renault Indumij in Oosterhout en daar wordt ook het reguliere onderhoud gedaan. Ik was dus geen klant meer bij Leemans, wel met mijn vorige auto een jaar of drie geleden. Dat ik geen klant meer was maakte niets uit. De eigenaar zou wel even een monteur roepen om ernaar te kijken. Binnen 5 minuten stond er een monteur die mij vroeg de auto even binnen te rijden. Helaas de ruitenwisser was niet op voorraad omdat ik een speciaal type had maar hij zou ze bestellen en dan zouden ze er volgende week zijn.

Een week later ben ik teruggegaan en ik stond nog maar 1 minuut binnen of de eigenaar herkende me al: “de jongen van de ruitenwissers”. Ik werd snel geholpen aan de balie en binnen 5 minuten liep er een monteur mee naar buiten om de ruitenwissers in de regen erop te zetten.

Dit vind ik nou echte service! Snel geholpen worden, ook als je geen vaste klant bent en het stukje herkenning als je later terugkomt. Ook de mogelijkheid om tien minuten voor sluitingstijd een proefrit te maken is een pluspunt.

Als ik bij mijn eigen garage langs ga zonder afspraak voor mijn ruitenwissers moet ik geluk hebben dat ze tijd hebben en dan moet er eerst een werkbon gemaakt worden. Dat voor een actie die nog geen 5 minuten duurt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.