WordPress thema Underscores Dutch/Nederlandse vertalingen

Begin dit jaar blogde ik over de gratis WordPress thema generator Underscores.me waarmee je gemakkelijk een starter thema kan maken. Een starter thema is een thema dat je aan mag passen. Het is dus geen parent thema waar je vervolgens een child thema voor maakt. Underscores.me noemt het zelf hacken.

Tijdens Koningsdag 2016 had ik wat tijd over en besloot eens een thema te genereren en een WordPress installatie op te zetten. Het werkt echt heel snel. Je hoeft alleen nog maar de CSS styling aan te passen en je hebt een volwaardig thema.

Het voordeel is dat pagina’s, berichten, widgets, sidebar meteen werken. Het gaat in dit geval wel om een standaard thema. Wil je echt een unieke WordPress website dan zal je toch zelf ook PHP code moeten schrijven voor het thema om bijvoorbeeld een sidebar aan de linkerkant hebben.

Wel viel het me op dat er geen vertaalbestanden bij zaten. Ik heb deze voor de Nederlandse versie gemaakt en die kan je hieronder downloaden.

Download Underscores.me Nederlandse/Dutch vertaling

Laatst bijgewerkt op 27-04-2016

Je plaatst de vertaalbestanden in de map “/wp-content/themes/<< je thema naam >>/languages”.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.