Meer dan 300 bezoekers per dag op Timdehoog.nl

In september 2015 schreef ik dat ik de grens van 200 bezoekers per dag voor het eerst had gepasseerd. Sindsdien is het aantal bezoekers per dag steeds verder gestegen zodat rond de jaarwisseling er dagelijks 200 bezoekers mijn website wisten te vinden.

Begin deze maand is het aantal bezoekers nog verder gestegen naar 300 bezoekers per dag. Meeste bezoekers komen via Google binnen als ze zoeken naar oplossingen voor Windows problemen. Klein nadeel is dat de meeste mensen maar 1 pagina bezoeken en dan alweer verdwijnen. De mogelijke oplossing is immers gevonden.

De populairste berichten op dit moment zijn:

Veel van deze bezoekers plaatsen reacties onder de berichten of vullen het contactformulier in met bedankjes. Hartstikke leuk om te lezen, blijf dit zeker doen want dan blijf ik ook oplossingen voor problemen publiceren.

Onlangs heb ik de plug-in Broken link checker geïnstalleerd om te controleren of er nog defecte links in mijn website zitten. Defecte links hebben namelijk een negatief effect op de SEO score en deze wil ik natuurlijk zo hoog mogelijk houden. De plug-in is gemakkelijk in gebruik en is een echte aanrader!

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.