Tweede Haaykaant Run 24 september 2016

Op zaterdag 24 september wordt voor de tweede keer de Haaykaant Run georganiseerd in mijn eigen dorp Raamsdonk. Voor de mensen die het niet weten ligt dit kleine dorp, ook wel gehucht genoemd door anderen, in de buurt van Breda.

Tijdens de eerste editie heb ik de 5 kilometer gelopen en ben ik vijfde geworden. Prima weer, veel publiek rond de start en finish en heel gezellig. Dit jaar ben ik weer van plan mee te doen al wordt op dezelfde dag ook de clubkampioenschappen van mijn eigen atletiekvereniging A.T.V. Scorpio georganiseerd. Dit wordt dus een keuze maken.

Zover mij bekend is het parcours nog hetzelfde als dat van vorig jaar en je kan deze hier bekijken.

Kinderen tot 14 jaar betalen 3 euro en vanaf 14 jaar 6 euro. De 5 of 10 km start om 15:30 uur, de 600 meter kidsrun om 14:30 uur en de 1200 meter kidsrun om 15:00 uur. Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat in Raamsdonk huis aan huis verspreid wordt.

Voor vragen kan je een e-mail sturen naar haaykaantrun@gmail.com. Houd ook de Facebook pagina van de organisatie in de gaten.

 

Tags: No tags

2 reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.