Kiala bezorgd pakket voor 3,95 veel goedkoper dan PostNL

Kiala logoDe meeste mensen denken aan PostNL als ze een pakket willen versturen. Een groot nadeel hiervan is dat je per pakket 6,50 euro moet betalen als je het wilt versturen.

Wist je dat je voor 3,95 euro ook een pakket kan versturen met Kiala. Kiala heeft zelf geen winkels maar zit gevestigd als Kaila punt in andere winkels zoals pompstations.

Voor die 3,95 mag je een pakket dat maximaal 15 kg weegt versturen. De afmetingen mogen niet meer dan 70 x 120 cm zijn maar dit zal voor de meeste verzendingen geen enkel probleem zijn. Klein nadeel is misschien dat het bezorgen van het pakket tot 4 dagen kan duren. Net als bij PostNL kan je ook je pakket via internet volgen.

Kiala werkt ook voor bedrijven zoals 123inkt.nl, Esprit, deBijenkort en Bol.com. Als je daar iets bestelt kan je naast thuis bezorgen ook kiezen om het pakket bij een Kaila punt op te halen. In 2012 is Kaila overgenomen door UPS en binnenkort zal een Kaila punt een UPS Acces Point gaan heten.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.