HP laptop batterijen terugroepactie 2016

HP laptop batterijen terugroepactie 2016.Uit onderzoek van HP is gebleken dat bepaalde batterijen van laptops die, tussen maart 2013 en augustus 2015 zijn verkocht, problemen kunnen veroorzaken. Deze batterijen kunnen oververhit raken, in brand vliegen of bij gebruikers brandwonden veroorzaken.

HP vind het belangrijk dat gebruikers veilig gebruik kunnen maken van hun laptops en vervangt daarom de batterijen gratis. Ga hiervoor naar www.hp.com/go/batteryprogram2016. Op deze Engelse website staat uitgelegd hoe je kan controleren of de batterij vervangen moet worden of niet.

Heb je jouw laptop gekocht in eerder genoemde periode, dan adviseert HP om de batterij niet meer te gebruiken. Haal deze uit je laptop. Je kan je laptop nog gewoon gebruiken door deze op het stroomnet aan te sluiten. Natuurlijk geldt dit niet als uit de test van www.hp.com/go/batteryprogram2016 blijkt dat deze veilig is.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.