Chocstar gewonnen via PostNL pakketactie

Een aantal weken geleden moest ik voor mijn atletiekvereniging een TV steun terugsturen die uiteindelijk niet nodig bleek te zijn. Daarnaast moest ik ook wat andere producten terugsturen. Dit leverde allemaal de bekende Track&Trace code op van PostNL om je pakket te kunnen volgen. Naast deze code kreeg ik ook een foldertje van de PostNL pakketactie. Als ik op www.postnl.nl/campagnes/win-een-chocoladepakketje de Track&Trace code invulde maakte ik kans op een Chocstar chocoladepakketje.

Deze Track&Trace codes heb ik vervolgens ingevuld met de gedachte daar doen veel mensen aan mee ik zal wel niet winnen. Echter van de week kreeg ik een e-mail met de tekst “Heeft u een chocoladepakketje gewonnen?”. Ik was de actie eigenlijk al weer vergeten. In de mail las ik dat ik een van de gelukkige winnaars was.

Het resultaat kan je zien op onderstaande foto. Dezelfde avond is het chocoladepakketje nog open gegaan en de chocolade smaakt super!

Update 28-12-2016:
De actie is inmiddels stopgezet en de actiepagina op postnl.nl is verwijderd.

Chocstar gewonnen via PostNL pakketactie

Tags: geen tags

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.