WordPress wp-admin overzicht van alle opties

WordPress staat bekend als gemakkelijk CMS systeem dat gebruikt wordt door mensen met veel of minder website ervaring. Via verschillende pagina’s in het wp-admin gedeelte kan je instellingen aanpassen zoals:

  • Titel van de website
  • Of er reacties geschreven mogen worden en door wie
  • Hoe de permalink van een pagina of bericht eruit moet zien
  • Of zoekmachines de website mogen bezoeken
  • En zo nog veel meer

Deze opties vind je bijvoorbeeld onder de menuopties “Extra” of “Instellingen”. Maar wist je dat WordPress ook een verborgen opties pagina heeft in het wp-admin gedeelte waar “alle” opties getoond worden. Deze pagina is verborgen omdat het aanpassen van de opties ervoor kan zorgen dat de website niet meer werkt. Het advies is daarom om alleen de pagina te bezoeken en niets aan te passen. Toch is het leerzaam om de pagina eens te bezoeken.

Je vindt deze pagina door te gaan naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin/options.php en je zal dan ongeveer hetzelfde zien als op onderstaand screenshot. Wat je ziet is namelijk afhankelijk van hoe je WordPress website is ingericht wat betreft thema en plug-ins.

WordPress wp-admin opties pagina.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.