Outlook 2003 gebruikt Word voor het typen van e-mails

Outlook 2003 gebruikt Word voor het typen van e-mails.Deze blog gaat over Microsoft Office 2003 en dan specifiek over de programma’s Outlook en Word. Natuurlijk weet ik dat dit al een hele oude versie is maar ik weet dat er nog steeds mensen zijn die het gebruiken. Ik zelf gebruik Office 2007 wat ook niet de laatste versie is maar het voldoet wel aan mijn wensen.

Wist je dat Outlook 2003 op de achtergrond Word opstart als je een e-mail typt. Veel mensen weten dat niet en het valt ook niet op. Soms zie je onderin de taakbalk even het icoontje van Word staan. In latere versies van Outlook wordt deze methode niet meer toegepast.

Heb je dus problemen met de opmaak van je document of andere tekst gerelateerde problemen dan is de kans groot dat het aan Word ligt en niet aan Outlook. Met deze achtergrond informatie kan je dus meteen op de goede plek naar een oplossing zoeken.

Ben je bezig met het oplossen van een probleem in Word sluit dan altijd Outlook af. Start Outlook weer op na het toepassen van je oplossing. Zo weet je zeker dat de oplossing ook beschikbaar is voor Outlook.

Een voorbeeld van een probleem is dat bij iedere nieuwe e-mail de tekst doorgestreept is terwijl je dat helemaal niet wilt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.