Vliegbasisloop 23 april 2017 op vliegbasis Gilze-Rijen

Het hele jaar door zijn er hardloopwedstrijden zoals de Koningsloop in Raamsdonksveer, KaaienLoop in Oosterhout, Rondje Rijen in Rijen en ga zo maar door. Een paar weken geleden was ik in de kleedkamer van mijn eigen atletiekvereniging en hoorde ik mensen praten over de vliegbasisloop in Rijen. Ze waren heel enthousiast over de eerste editie in 2016 en sommige hadden zich al ingeschreven voor de tweede editie.

Uit nieuwsgierigheid heb ik de volgende dag toch even op internet meer informatie opgezocht over deze loop. Blijkbaar gaat het over een hardloopwedstrijd voor 5 of 10 kilometer. Deze loop wordt georganiseerd op het militaire vliegveld van Gilze-Rijen. Deelname kost 10 euro en het volledige bedrag gaat naar de Roparun teams DHC Roparun Team 138 en Team 77 die het weer doneren aan de Roparun zelf.

Lijkt mij een unieke ervaring dus ik heb me ingeschreven. Dit kan alleen door een e-mail te versturen met NAW gegevens en na betaling is je inschrijving pas definitief. Tijdens het inschrijven moet je de naam opgeven zoals die ook op jouw paspoort of identiteitsbewijs staat. Je bezoekt namelijk een militaire basis. De definitieve informatie wordt op een later moment toegestuurd.

Bezoek de Facebook pagina voor meer informatie over de Vliegbasisloop op 23 april 2017.

Foto van Vliegbasisloop editie 2016.

Foto gemaakt door Remy Helmhout.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.