Bloggen voor Ecommany over SSL, two step auth en sponsoring

Logo van Ecommany.Eind 2016 heeft het bedrijf Ecommany waar ik werk een nieuwe website gelanceerd met een fris nieuw design. Begin dit jaar ben ik met de directie in gesprek gegaan om de naam Ecommany meer onder de aandacht te brengen op internet. Ik heb toen voorgesteld om te gaan bloggen en zo de kennis van de medewerkers te delen via de eigen website.

De directie vond dit een goed voorstel en sinds februari verschijnt er vrijwel iedere maandag een blog op Ecommany.com. Aangezien ik al een aantal jaren blog voor mijn eigen website blog ik nu ook voor Ecommany. Zo kan ik mijn kennis ook hier toepassen. Blogs die ik schrijf worden vaak door collega’s gelezen en voorzien van feedback zodat het een nog beter blog wordt.

In de afgelopen weken zijn er al een aantal onderwerpen besproken in blogs zoals de toegevoegde waarde van een SSL certificaat, wat is two step authentication en goede doelen die door Ecommany worden gesponsord. Er komen nog veel meer blogs bij want de medewerkers van Ecommany hebben heel veel kennis en ervaring te delen.

Naast de blogs op de eigen website is ook het Twitter account opgeschoond. Dit account was jaren geleden al geregistreerd en gevuld met tweets. Sinds anderhalf jaar was het account gesloten omdat het niet meer actueel was. Alle oude tweets zijn verwijderd, de lijst met volgers opgeschoond en de huisstijl van het bedrijf is toegepast. Nieuwe blogs worden sindsdien via Twitter verspreid.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.