Aanbieding: Medion 15.6 voor 299 euro bij Gamma

Tijdens het doorbladeren van de folder van de Gamma kwam ik de Medion 15.6 laptop voor 299 euro tegen. Gamma geeft op deze laptop 100 euro korting. Ik heb naar de specificaties gekeken en deze zijn zeer goed voor de prijs. Heb je dus een nieuwe laptop nodig en wil je niet veel geld uitgeven dan is de Medion 15.6 een goede keuze! Als ik zelf een laptop nodig zou hebben en ik heb maar een budget van ongeveer 300 euro zou ik voor deze gaan.

Update: 09-07-2017 – de aanbieding is helaas afgelopen waardoor de reguliere prijs van 399 euro weer wordt gehanteerd.

Specificaties:

  • Intel N3050 Celeron processor 2.16 GHz
  • 128 GB SSD
  • 802.11n WIFI ontvanger en Bluetooth 2.0
  • 2x USB 2.0 en 1x USB 3.0
  • HDMI aansluiting
  • HD webcam
  • Cardreader
  • Windows 10
  • Vrij HDD (harde schijf) slot

Het enige nadeel is dat de laptop een Celeron processor heeft. Een Intel I3 zou een beter alternatief zijn. De laptop heeft een 128GB SSD harde schijf dus de laptop zal snel genoeg werken. Mocht 128GB te weinig zijn dan kun je deze gemakkelijk uitbreiden via het vrije HDD slot met een extra harde schijf.

Kopen?
Je kan deze laptop niet via gamma.nl kopen. Je moet hiervoor naar de bouwmarkt. Als je de productpagina bezoekt kan je aan de rechterkant zien waar hij op voorraad is. Op dit moment (30-07-2017) is er nog voldoende voorraad. Er komt nog wel 3,50 euro thuisheffing bij.

Heb jij hem gekocht laat dan in een reactie hieronder weten wat je ervan vindt!

Tags: geen tags

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.